Home / Asperion

Asperion

Asperion
Lees of plaats review

Veilig boekhouden in de cloud. Het boekhoudsysteem van Asperion maakt het mogelijk. De software is altijd en overal toegankelijk en is geschikt om een complete boekhouding bij te houden. Bij Asperion is het mogelijk om eerst 30 dagen gratis het systeem te proberen. Na deze 30 dagen beslis je of je verder wilt gaan met Asperion of toch liever voor een ander programma kiest.

Naar website

Online boekhouden met Asperion

Asperion en accountantsAsperion is opgericht door jonge accountants en IT professionals. In 2006 is het bedrijf opgericht van uit een zolderkamer. De software producten werden uitgebracht in combinatie met een tv commercial. Inmiddels is de zolderkamer uitgegroeid tot een mooi kantoor in Naarden, naast de A1.

Asperion biedt verschillende boekhoudpakketten aan voor ondernemers in Nederland. Of je nou een MKB’er of ZZP’er bent, er is een pakket die aansluit op jouw wensen. Binnen het pakket zijn alle functies beschikbaar die je nodig hebt om jouw administratie op orde te krijgen. Bij Asperion.nl kun je kiezen uit de volgende pakketten:
• Adminbox: Uploaden, scannen, registreren en een automatische boekhouding.
• inBalance: Een complete oplossing voor de boekhouding en facturatie.
• inTime: Een uitbreiding van het pakket met de urenregistratie.
• inTrade: Het pakket uitgebreid met een voorraadbeheer systeem.

Ieder pakket heeft eigen kenmerken, het is dus van belang dat je het pakket kiest die aansluit bij jouw onderneming.

Altijd en overal beschikbaar

Jouw persoonlijke boekhouding is dankzij de cloud altijd en overal beschikbaar. Als je op een computer of laptop zit dan kun je eenvoudig inloggen via de website. Maar ook via je smartphone kun je eenvoudig toegang krijgen tot het systeem. Zo is er voor zowel de iPhone als voor Android een applicatie beschikbaar. Als je deze applicatie download kun je op je smartphone gegeven inzien. Daarnaast is het ook mogelijk om gegevens door te voeren.

Vragen en onduidelijkheden

Het systeem van Asperion is zo duidelijk mogelijk gemaakt. Het is enorm gebruiksvriendelijk en het systeem blijft getest worden. Hierdoor wordt het product steeds beter. Mocht je ondanks alles nog vragen hebben dan is er een helpdesk. Deze helpdesk helpt jou graag verder. Telefonisch kan er contact opgenomen worden tijdens kantoor uren. Ook kan er een email verstuurd worden. Het team doet er alles aan om jouw email zo snel mogelijk te beantwoorden.

Asperion prijs en tarieven

Asperion heeft pakketten met verschillende functies. Hoe meer functies je nodig hebt hoe hoger de prijs is. Dat is wel zo eerlijk. Op deze manier betaal jij alleen voor wat jij daadwerkelijk gebruikt. Het meest voordelige pakket is slechts 25 euro per maand. Het duurste pakket op Asperion.nl is 75 euro per maand. De keuze is aan jou voor welke je kiest. Bij ieder pakket is het mogelijk om eerst een aantal dagen gratis te proberen. Zo heb jij 30 dagen de tijd om het systeem te ontdekken. Na deze 30 dagen beslis jij of het aan jouw wensen voldoet.

Asperion ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Asperion reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter