Home / BIZZcounter

BIZZcounter

Lees of plaats review
Lees of plaats review

Opzoek naar een online boekhoudsysteem? Wellicht is Bizzcounter het systeem waar jij naar opzoek bent. Bizzcounter biedt een totaal oplossing aan op het gebied van boekhouding voor MKB ondernemers en ZZP’ers. Doordat de software zelf gemaakt is door ZZp’ers en ondernemers sluit het aan bij de wensen van de ondernemer.  Het programma is gemakkelijk te gebruiken in 1 toegankelijk en duidelijk systeem.

Naar website

Over BIZZcounter

Een team van ambitieuze collega’s, zo kan BIZZcounter het beste omschreven worden. Zoel kennis van de financiële boekhoud markt als de ICT zijn samen gekomen wat zich uit in een goed werkend online boekhoud systeem.

Er wordt naar de klant geluisterd, informatiebehoeften worden vertaald in een concreet projectplan. Door de kennis en ervaring staat er een oplossing van een hoge kwaliteit voor je klaar die direct geïntegreerd wordt binnen de processen die zich momenteel plaats vinden binnen jouw bedrijf.

Bizzcounter biedt losse administratie onderdelen aan zoals facturatie, uren administratie en offertes. Ook kan er gekozen worden voor een “boekhoud totaal oplossing”.

De boekhoud totaal oplossing

Als ondernemer binnen het MKB of als ZZP’er is de totaal oplossing van BIZZcounter de beste keuze. Binnen deze totaal oplossing kun je gebruik maken van de functionaliteiten die je nodig hebt om een correcte administratie bij te houden. Binnen de totaal oplossing vallen de volgende mogelijkheden:

 •  Offreren, factureren, periodieke facturen, aanmaningen: volledig geautomatiseerd
 •  Directe communicatie met de  klant
 •  Volledige boekhoudfunctionaliteit
 •  Alles is te importeren en te exporteren  van en naar excel
 •  Geen extra kosten voor administraties
 •  BTW aangifte
 •  Vestigingbeheer
 •  Importeren van bank afschriften en synchroniseer inkoop en verkoopfacturen
 •   Exporteer automatisch al de inkoopfacturen naar de bank
 •  Registratie van gewerkte uren
 •  Samenwerking binnen projecten
 • Het delen van bestanden kan eenvoudig
 • Een professionele rapportage

Met dit pakket houd je controle over je administratie en is het eenvoudig zelf bij te houden. Binnen BIZZcounter.nl zijn er ook boekhouders werkzaam die je verder kunnen helpen. Deze kunnen bijvoorbeeld de jaarrekening verzorgen of een controle uitvoeren indien je dit prettig vindt.

BIZZcounter tarieven

BIZZcounter-boekhoudsysteem
Boekhoudsysteem van BIZZcounter.nl

De totaal oplossing bij dit bedrijf is al verkrijgbaar voor slechts 10 euro per maand. Er is nu zelfs een actie dat jij de eerste maand volledig gratis kunt uitproberen. Dit is ook een goede manier om kennis te maken met het systeem. Stel dat het niet bevalt na 30 dagen, dan kun jij het gewoon weer opzeggen. Dit is geen enkel probleem en je betaald helemaal niets.
Besluit je om door te gaan? Dan zou je voortaan 10 euro per maand moeten betalen. Deze prijs is opgebouwd in twee onderdelen. Je betaald 7.50 euro per maand voor het systeem. Voor een gebruiker betaal je 2.50 euro per maand. Samen komt dit uit op slechts 10 euro per maand voor de totaal oplossing van dit bedrijf.

Bizzcounter ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Bizzcounter reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter