Home / Boekhoudeninexcel.nl

Boekhoudeninexcel.nl

Boekhoudeninexcel
Lees of plaats review

Boek houden in Excel is geen online boekhoudsoftware zoals de meeste programma’s die we bespreken op onze website. Wel is het een programma waar mee jij op de computer je boekhouding kunt bijhouden. Wie dit pakket besteld ontvangt Excel sjablonen die geschikt zijn om de boekhouding bij te houden. Daarnaast word er uitgelegd hoe jij het beste kunt boekhouden in Excel. Het is een relatief goedkope oplossing.

Naar website

Boekhouden met Excel

Inmiddels maken al meer dan 3000 ondernemers gebruik van boekhoudeninexcel.nl.  Klanten krijgen alle spreadsheets die nodig zijn om een boekhouding bij te houden. Vervolgens hoef jij deze alleen nog maar in te vullen naar jouw situatie. Je hebt geen extra kennis van boekhouden nodig. Weet je hoe je tabellen moet invullen in Excel? Dat is het enige wat je hoeft te weten om op deze manier je boekhouding bij te houden.  Als je het pakket aanschaft kun je het volgende verwachten:

  • Een boekhouding in Excel ( Deze is voorzien van voorbeelden)
  • Toegang tot het ledengedeelte die vol staat met tips en handleidingen.
  • Online helpdesk met een 48 uur service garantie
  • Een jaar lang gratis updates

Voordelen Boekhouden in Excel

• Door te doen leer je, dat is het motto van dit systeem. Je zult merken dat je aan de hand van zelf aan de slag te gaan het boekhouden door zult krijgen. Dankzij de vele handleidingen kom je er gemakkelijk doorheen.
• Je bespaart enorm veel geld. Het uurtarief van een boekhouder of accountant loopt al gauw tegen de honderd euro op. Door zelf dit werk te doen kun je enorm veel besparen.
• Inzicht in je onderneming. Door zelf bezig te zijn met de boekhouding krijg je altijd inzicht in de actuele cijfers van jouw onderneming.
• Budget toolkit. Een van de sheets is voorzien van een budget planning. Een handige tool om inzicht te krijgen voor je budget.
• Eenvoudig btw aangiftes doen. Binnen de excel sheets kan er eenvoudig een btw aangifte gedaan worden. Door slechts drie berekeningen te maken is er voor jou bekend hoeveel je moet betalen of hoeveel je juist terug krijgt van de belastingdienst.
• Goedkoop. Het systeem is erg voordelig, je betaald slechts een keer een bedrag om er gebruik van te maken.

Kortom als jij opzoek bent naar een goedkope boekhoud oplossing is dit het programma waar jij naar opzoek bent. Bij dit bedrijf kunnen er naast boekhoud oplossingen ook andere sjablonen en sheets gekocht worden. Zo kun je bijvoorbeeld een sjabloon voor je facturen kopen voor slechts 10 euro. Hiermee hoef jij alleen de factuurgegevens te wijzigen naar die van de klant. Bekijk het complete aanbod van extra functies op de website.

BoekHoudeninExcel.nl ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Boekhoudeninexcel.nl reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter