Home / Uncategorized / Boekhoudprogramma voor Magento webshop

Boekhoudprogramma voor Magento webshop

Als u een Magento webwinkel hebt, dan is het natuurlijk prettig als u direct een boekhoudsysteem kan koppelen eraan. In staat zijn een programma te hebben waar je de prijs kan invoeren van de prijs die betaald is voor de voorraad en vervolgens deze synchroniseren met Magento om bij te houden hoeveel er verkocht wordt om zo erachter te komen hoeveel winst er is gemaakt in een maand zou helemaal de perfecte oplossing zijn. Hieronder een opsomming van de verschillende aanwezige boekhoudsystemen en wat ze allemaal voor u kunnen betekenen.

Geschikte boekhoudprogramma’s voor Magento

 1. Personal finance-software: Dit is een boekhoudsysteem Software die in het algemeen wordt gebruikt voor de persoonlijke financiën. Denk aan Quickbooks, Mint, YNAB. Deze tools helpen vooral je budget en uitgaven bij te houden.
 2. Freshbooks is een Facturatie software die u helpt facturen te sturen, zodat u sneller kunt worden betaald.
 3. Quickbooks: MagneticOne heeft de QuickBooks Integratie ontwikkeld voor Magento. Het is een addon voor de Store Manager voor Magento. De volgende functies zijn beschikbaar: Export van Producten van Store Manager voor QuickBooks, Export Orders van Store Manager naar QuickBooks, Export Klanten uit Store Manager naar QuickBooks en Producten importeren uit QuickBooks naar Manager Store en nog veel meer.
 4. Peachtree: MagneticOne heeft de Peachtree Integratie ontwikkeld voor Magento. Het is een addon voor Store Manager voor Magento. De volgende functies zijn beschikbaar: Export Producten van Store Manager Peachtree, Export Orders van Store Manager Peachtree, Export Klanten uit Store Manager Peachtree, Import Producten van Peachtree winkel Manager en nog veel meer.
 5. Enterprise management software / ERP – Hier vindt u een enorm scala aan software-opties, ontworpen om een ​​verscheidenheid van apps te vervangen door één enkel referentiepunt voor een groot aantal activiteiten. Sommige afgestemd op specifieke industrieën, een aantal algemene doeleinden. Vaak hebben deze oplossingen ook een boekhoudsysteem aan gekoppeld.
 6. Xero Online Boekhouden Software is een perfecte combi met een Magento webwinkel. Al uw product lijsten in Xero Online Boekhoud Software kunt u gemakkelijk koppelen aan uw Magento webwinkel. De product prijzen en beschikbaarheid zijn dan automatisch aan uw Magento webwinkel gekoppeld. Met linksync is de Magento en Xero integratie zo gemakkelijk, u hoeft alleen maar uw producten in Xero in te voeren en de producten die beschikbaar zijn verkopen via uw Magento online winkel.

Koppeling maken met Magento

Magento boekhoud koppelingEen koppeling van Magento met een goed boekhoud systeem is dus niet zo moeilijk, het enige dat u moet doen is de juiste boekhoudsysteem vinden die precies past bij u. Het koppelen eraan werkt erg eenvoudig verder. Zo kunt u dan een koppeling maken en vervolgens uw Magento webwinkel afstemmen op het boekhoud systeem. Om een boekhoudsysteem die u wenst te koppelen te kiezen, kunt u gebruik maken van de bovenstaande lijst. Maar u kunt ook zelf opzoek gaan naar een perfecte oplossing die bij u past. Ongeacht uw keuze, zal een boekhoudsysteem in combi met Magento ervoor zorgen dat uw facturatie, voorraadbeheer en andere boekhoudtaken gemakkelijk integreren met uw webwinkel in Magento.

Over admin

Bekijk ook eens

21% BTW tarief regeling

De btw-tarieven worden door de overheid vastgesteld. De lage tarieven zijn al sinds lange tijd …

2 reacties

 1. Ik ben opzoek naar een geschikt programma voor mijn Woocommerce webshop. Is hier ook een lijst beschikbaar van?

  Mvg,

  Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *