Home / Clearbooks

Clearbooks

Clearbooks
Lees of plaats review

Clearbooks is het boekhoudsysteem waarmee jij je complete boekhouding online kunt bijhouden. Van oorsprong komt dit bedrijf uit Engeland, maar alle functies zijn in de Nederlandse taal te gebruiken. Met dit programma kunnen er vele taken geautomatiseerd worden wat leid tot een tijdbesparing.

Naar website

Boekhouden met clearbooks

Clearbooks-programmaBoekhouden met clearbooks is zeer eenvoudig. Je hebt absoluut geen kennis van boekhouding of computers nodig. Door deze combinatie is het geschikt voor iedereen. Of je nou een ZZP’er bent die enkele facturen moet inboeken of een webshop eigenaar bent. Het programma spreekt eigenlijk voor zich, maar mocht je er nog niet uitkomen dan zijn er vele handleidingen voor je beschikbaar. Zo staan er op Youtube video’s waar in uitgelegd wordt hoe het programma werkt. Ook is er een helpdesk waar je terecht kunt met vragen met betrekking tot de software.

Functies boekhoudprogramma

Binnen het boekhoudprogramma kan er gebruik gemaakt worden van verschillende functies. Deze functies zorgen er voor dat jouw boekhouding eenvoudiger wordt en minder tijd kost om het bij te houden. We zullen een aantal van deze functies bespreken en nader toe lichten.

Factuursysteem clearbooks

Binnen het boekhoudprogramma is er een factuursysteem ingebouwd. Hiermee kun je eenvoudig facturen aanmaken en direct naar de klant versturen. Je vult de klantgegevens en de overige factuur gegevens in en de factuur wordt aangemaakt. Er kan gekozen worden uit verschillende sjablonen. Daarnaast is er plek op de factuur voor je eigen logo. Ook is het eenvoudig om een factuur te maken met andere valuta dan de euro. De factuur wordt automatisch toegevoegd aan de boekhouding waardoor je hier geen extra handelingen voor hoeft uit te voeren. Daarnaast is het ook mogelijk binnen deze functie om bijvoorbeeld offertes op te stellen.

Koppeling met de bank

Clearbooks kan gekoppeld worden aan jouw Nederlandse bank. Hiermee worden transacties automatisch geïmporteerd en gekoppeld binnen het systeem. Hierdoor wordt boekhouden niet alleen gemakkelijker, maar ook vele malen sneller!

Overzichtelijke rapportages

Dankzij het boekhoudsysteem heb jij altijd en overal een inzicht in de financiële situatie van jouw bedrijf. Binnen het dashboard kun je altijd overzichtelijk zien hoe je er voor staat. Er kunnen verschillende berekeningen gemaakt worden en rapportages binnen bepaalde segmenten.

Tot slot

Dit waren slechts een aantal voorbeelden van de vele functies die gebruikt kunnen worden bij dit bedrijf. Er zijn nog vele andere functies zoals het registreren van de gemaakte uren, het veranderen van de instellingen en meer. Voor een totaal overzicht raden we je aan om gebruik te maken van de 30 dagen gratis. Tijdens deze proeftijd kom jij erachter of dit het systeem voor jou is. Na de 30 dagen beslis jij of je verder gaat door een abonnement te nemen of toch stopt.

Clearbooks ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Clearbooks reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter