Home / CRM Software

CRM Software

Een goede klantenrelatie is van belang voor iedere onderneming. Maar hoe hou je het overzichtelijk? Een CRM software systeem biedt hier de oplossing voor. Er zijn verschillende CRM programma’s beschikbaar en wij hebben hier een vergelijking van gemaakt. Op deze pagina vind jij een overzicht van Nederlandse aanbieders waarmee jij voordelig je customer relationship management kunt regelen.

Beste CRM syteem

Een CRM systeem is zeker niet alleen handig voor multinationals en andere grote bedrijven. Ook de ZZP’er en ondernemer binnen het mkb heeft baat bij het gebruik van een goed systeem. Het doel van het systeem is om de relatie met de klant te verbeteren. Dit zijn zaken die zeker niet onderschat mogen worden anno 2016. Kleine ondernemingen hebben hier zelfs nog meer baat bij doordat ze flexibel kunnen omgaan met relaties. Een goed systeem zorgt er voor dat dit eenvoudiger en zorgvuldiger kan. Binnen het systeem maak je gebruik van de volgende functionaliteiten:
• Klantgegevens op een plek verzamelen
• Wie moet het contact opnemen?
• Aansluiting op de strategie
• Processen stoomlijnen
• Beheer van de mailcommunicatie

Yoobi

Exact online

Dk online

Simplicate Grow

SalesBreakThrough

Teamleader

CRM Software vergelijken

Een geschikt software systeem vinden? Dat doe je door slim te vergelijken. Op onze website hebben wij daarom een vergelijking gemaakt van de beschikbare systemen. Deze worden niet alleen op prijs vergeleken. Natuurlijk is de prijs voor veel ondernemers een uitgangspunt om voor bepaalde software te kiezen. Maar naast op prijs vergelijken, kan er ook op functionaliteiten vergeleken worden. Een zzp’er maakt gebruik van andere functies dan een bedrijf met veel personeel. Het is van belang dat de functionaliteiten van de software zijn afgestemd op de onderneming. Kom je er niet uit ondanks onze vergelijking? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *