Home / Davilex

Davilex

Lees of plaats review
Lees of plaats review

Davilex heeft een software ontwikkeld waarmee iedere ondernemer, ZZP’er of penningmeester eenvoudig de boekhouding online kan bijhouden. Het is mogelijk om zelf een administratiepakket samen te stellen die aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Zo kun je er voor kiezen om alleen te boekhouden, maar kun je ook een module voor facturatie inzetten.

Het leuke bij deze aanbieder is dat jij het 30 dagen volledig gratis kunt uitproberen. Je kunt namelijk een gratis proefabonnement aanvragen.

Naar website

Dashboard Davilex boekhoudingOver Davilex boekhoudsysteem

Bij het ondernemerschap anno 2016 hoort een goed boekhoud softwarepakket. Niet alleen door de vraag van de belastingdienst, maar ook om voor je eigen onderneming een duidelijk en actueel overzicht te houden. Hierdoor heb jij altijd een overzicht van de financiële situatie van jouw bedrijf. Daarom vindt Davilex het belangrijk om een goed software pakket aan te bieden waarmee iedereen een boekhouding kan bijhouden. Kennis van boekhouding is absoluut geen vereiste om over weg te kunnen gaan met het systeem.
Davilex houdt rekening met de volgende vier doelgroepen:

 • ZZP’ers
 • Ondernemers
 • Penningmeesters
 • Accountants

Voor iedere doelgroep is er een speciaal pakket ontwikkeld die we nader zullen toelichten.

ZZP’ers

Als ZZP’er heb jij de mogelijkheid om te boekhouden in de cloud of op het eigen systeem. Met de vele handige functies wordt het bijhouden van de administratie vele malen eenvoudiger. Als ZZP’er kan er gekozen worden voor de volgende functionaliteiten:

 • Davilex online (boekhouden in de cloud)
 • Davilex software (lokale installatie van het pakket)

Ondernemers

Als ondernemer kom je met verschillende administratiestukken in aanmerking waar je vaak niet op zit te wachten. Dankzij de pakketten van dit software systeem wordt het in ieder geval overzichtelijker en makkelijker om het bij te houden. Omdat iedere onderneming verschillend is kun je zelf kiezen van welke functionaliteiten je gebruik wilt maken. De volgende functionaliteiten zijn beschikbaar voor ondernemers:

 • Boekhouden zowel online als offline
 • Factureren, maak eenvoudig facturen
 • Relatiebeheeer
 • Logistieke administratie

Penningmeesters

Als penningmeester ben je verantwoordelijk binnen een stichting of organisatie voor de geldstromen. Het is belangrijk dat dit goed geregistreerd wordt. Speciaal voor penningmeesters is er een software pakket ontwikkeld. Binnen dit pakket wordt er gebruik gemaakt van de volgende functionaliteiten:

 • Online boekhouden
 • Leden administratie

Accountants

Ook voor een accountant of boekhouder is er een speciaal pakket ontwikkeld. Binnen dit pakket kunnen accountants cliënten gemakkelijk verder helpen met de administratie. Binnen het pakket worden de juiste tools aangeleverd waarmee je aan de slag kunt. Per cliënt kan er ingespeeld worden op speciale behoefte waardoor het zou aansluiten aan de wensen van de cliënt. Door te werken met dit systeem heeft iedereen een actueel overzicht van de financiële situatie.

Davilex ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Davilex reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter