Home / Digitaalkantoor

Digitaalkantoor

Digitaal-kantoor
Lees of plaats review

Digitaalkantoor.nl is een van de bedrijven die een online boekhoud systeem aanbieden. Bij Digitaal kantoor is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende administratie functies. Je kunt je totale administratie daardoor onderbrengen bij dit software systeem.  Het is geschikt voor ondernemers binnen het MKB, ZZP’ers, organisaties & stichtingen. Probeer het vandaag nog volledig gratis uit voor de eerste 30 dagen!

Naar website

Over Digitaal Kantoor

Al sinds 2005 bestaat het bedrijf achter digitaalkantoor.nl. Digitaal Kantoor biedt een totaal oplossing voor administratie binnen een bedrijf. Zo zijn er zelf functionaliteiten te selecteren die passen bij jouw bedrijf. Een ZZP’er heeft geen baat bij een personeel planning, terwijl dit voor een MKB’er wel handig is. Het digitale kantoor houdt rekening met de verschillende doelgroepen. Bekijk onderstaande video eens om een indruk te krijgen van het bedrijf en de software.

De software pakketten zijn eenvoudig te gebruiken. Er is absoluut geen vak kennis voor nodig om het onder de knie te krijgen. Daarnaast staat er op het Youtube kanaal van het bedrijf verschillende video’s. In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je bepaalde handelingen kunt uitvoeren. Als je er dan nog niet uit komt, is het ook mogelijk om contact op te nemen met de helpdesk. De helpdesk die helpt jou namelijk graag verder!

Producten van Digitaalkantoor.nl

Digitaal kantoor heeft verschillende software systemen die van pas kunnen komen binnen je onderneming. De systemen zijn zo gemaakt dat jij alles eenvoudig kunt bijhouden en het enorm veel tijd zou besparen. We zullen de verschillende producten van dit bedrijf nader toelichten.

Digitaal kantoor online boekhoudenDigitaal kantoor online boekhouden

Succesvoller ondernemen met online boekhouding, maak betere beslissingen door inzicht in alle cijfers” valt er te lezen op de website. De software is geschikt om een complete boekhouding bij te houden. De volgende functionaliteiten zijn in het systeem verwerkt om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Scannen van facturen

Krijg je nog facturen thuis gestuurd? Dankzij de handige scan functie kun jij ze gemakkelijk uploaden naar het systeem. De facturen worden automatisch verwerkt. Ook is het mogelijk om een foto te maken van een bonnetje en deze binnen de app te verwerken in de administratie.

Duidelijke rapportages

Bij iedere factuur die in het systeem verwerkt wordt, krijg jij direct een actueel overzicht van je financiële situatie. Dit geeft jou als ondernemer veel duidelijkheid. Maar ook rapportages zoals de kwartaal aangifte, winst en verliesrekeningen, achterstallige facturen & meer zijn in een oogopslag te bekijken.

Automatische koppeling met de bank

Doordat je je bank kunt koppelen aan het systeem worden betaalde facturen automatisch geregistreerd. Zo kun je direct zien welke betalingen achterlopen en welke al binnen zijn. Dit is een van de functies die je veel duidelijkheid geeft en bijdraagt aan een tijdsbesparing.

Aanmaken van facturen 

Binnen het systeem kun je ook facturen maken en verzenden. Het is mogelijk om periodieke facturen in te stellen zodat dit automatisch gebeurt. Of het nou een losse bestelling is of een abonnement, het is mogelijk met dit systeem.

Samenwerken met een boekhouder

Ook een externe boekhouder kan toegang krijgen tot jou administratie. Hierdoor kunnen er controles uitgevoerd worden of kunnen er andere zaken geregeld worden.

Relatiebeheer software

Relatiebeheer digitaalkantoorMaar niet alleen je online boekhouding kun je regelen via Digitaal Kantoor. Er is namelijk ook een pakket die geschikt is voor het beheer van relaties.

Binnen een handig en overzichtelijk dashboard komt alle informatie over relaties binnen. Dit dashboard is toegankelijk voor al het personeel. Dankzij de handige alerts is er te zien wie er jarig is, hoeveel geld er nog open staat en welke mogelijke kansen er zijn. Het is zelfs mogelijk om een koppeling te maken met social media. Binnen het systeem kunnen er ook verschillende koppelingen gemaakt worden.

Zo kun je bijvoorbeeld nieuwsbrieven versturen naar verschillende doelgroepen binnen het systeem. Ook is het mogelijk om bepaalde sales trajecten in te stellen zodat er een duidelijk overzicht is van lopende leads.

  • Projectmanagement systeem

Binnen een project is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Een goed projectmanagement systeem zorgt er voor dat alles soepeltjes verloopt. Binnen het online projectmanagement systeem van Digitaalkantoor.nl zijn er verschillende functionaliteiten verwerkt. Deze zijn als volgt:

  • Online offertes maken
  • Online projectmanagement
  • Online urenregistratie
  • Online planning

Dit alles is terug te zien in een handig dashboard wat zeer gebruiksvriendelijk is. Er is absoluut geen technische kennis nodig om hiermee om te kunnen gaan. Ook op Youtube staan er voor het projectmanagement systeem verschillende video’s waarin het een en ander wordt uitgelegd.

In en verkoop systeem

Het is mogelijk om al je verkooporders en inkoop orders bij te houden in een eenvoudig en overzichtelijk systeem. Zo kun je veel taken automatiseren die eerst handmatig moesten gebeuren. Bijvoorbeeld een klantkorting, staffelprijzen of extra specificaties. Als je werkt via een e-commerce systeem is het ook mogelijk om hier een koppeling mee te maken. Dit doe je door slechts een stukje code in de website te plaatsen.

HRM systeem

Binnen een onderneming zijn personeelszaken erg belangrijk. Met name als de onderneming groeit is het van belang om hier goed overzicht over te blijven houden. Een goed HRM systeem kan hier een bijdrage aanleveren. Het systeem van Digitaalkantoor.nl bestaat uit de volgende punten:

  • Rapportages
  • Inzicht in contracten
  • Alle bedrijfsprocessen gekoppeld

De tarieven en kosten

De prijs van een systeem is natuurlijk afhankelijk van de onderneming. Bij Digitaal kantoor betaal jij alleen voor de systemen waar jij gebruik van maakt. Dat is wel zo eerlijk. Daarom zijn er vele verschillende prijzen en tarieven beschikbaar. Afhankelijk van hoeveel systemen je gebruikt zijn deze prijzen samengesteld. Op de website kun jij eenvoudig zien hoeveel je kwijt zou zijn. Ook is het mogelijk om eerst 30 dagen volledig gratis een systeem uit te proberen. Je zit hiermee nergens aan vast. Na deze 30 dagen besluit jij of dit het systeem is waar jij naar opzoek bent.

Digitaalkantoor ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Digitaalkantoor reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter