Home / E-boekhouden

E-boekhouden

Lees of plaats review
Lees of plaats review

E-boekhouden biedt de oplossing voor online boekhouden en factureren. Met dit systeem kun jij eenvoudig en relatief voordelig je boekhouding altijd online up to date houden. E-boekhouden.nl biedt jou:

  • Eenvoudig bruikbaar software systeem
  • Gratis cursus boekhouden
  • Razendsnelle en deskundige helpdesk
  • Geen contract, gewoon maandelijks opzegbaar
  • 30 dagen gratis proberen

Naar website

e-Boekhouden.nl is het eerste ondernemersjaar helemaal gratis voor startende ondernemers. Dat betekent onbeperkt boekhouden én factureren! Je betaald het eerste jaar dus helemaal niets.  Zo heb jij ruim de tijd om kennis te maken met e-Boekhouden.nl
Daarom e-Boekhouden.nl:• Obgekend eenvoudig
• Voor starters 1 jaar gratis
• Razendsnelle en deskundige helpdesk

• Best beoordeeld
• Inclusief gratis app

Boekhouden op een manier die jij begrijpt. Dat is het motto van E-boekhouden. Dit bedrijf biedt jou de juiste software aan waarmee de administratie stukken eenvoudiger wordt. Hierdoor hou jij meer tijd over voor het ondernemen. Of je nou een ZZP’er bent, een ondernemer binnen het MKB of de penningmeester van een vereniging of stichting, het maakt niet uit.

Er worden namelijk meerdere opties aangeboden en jij betaald alleen voor de functionaliteiten waarvan jij gebruik wilt maken. Hierdoor betaal je dus nooit te veel! We zullen de functionaliteiten van het syteem nader toelichten.

Online boekhouden met e-Boekhouden

Het boekhoudsysteem van dit bedrijf is eenvoudig onder de knie te krijgen. Eigenlijk spreken de meeste functies wel voor zich. Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je er gebruik van maakt. Als je er niet uit komt kun je altijd contact opnemen met de helpdesk. Deze helpt je graag verder. Binnen het syteem profiteer je van de volgende functies:

Versturen van BTW aangiftes

Vanuit het dashboard op e-Boekhouden.nl kun je direct je btw-aangifte en icp-opgave versturen. Als alle gegevens voor het kwartaal zijn ingevoerd, wordt de aangifte direct voor je klaar gezet. Met een muisklik wordt deze doorgestuurd naar de belastingdienst. Inloggen bij de belastingdienst is niet meer nodig, je account is hier namelijk automatisch aan gekoppeld.

Automatisch beheer debiteuren

Klanten die facturen te laat betalen, dat is altijd erg vervelend. Helemaal als je er zelf geen duidelijk overzicht van hebt. Met online boekhouden binnen dit systeem heb je hier wel een duidelijk overzicht van. Binnen het dashboard is eenvoudig te zien wie te laat is met betalen. Met een druk op de knop kan er direct een herinnering verstuurd worden. Je kunt je wel voorstellen dat dit enorm veel tijd bespaard.

Online samenwerken met je boekhouder

Online samenwerken met je boekhouder of accountant is geheel gratis. Je kunt je boekhouder of accountant toegang geven tot het systeem. Hierdoor kan er altijd en overal meegekeken worden. Dit is handig voor het uitvoeren van controles. Ook het geven van een actueel advies is altijd mogelijk door de inzicht in de cijfers.

Koppeling met jouw bank

Als je gebruik maakt van een Nederlandse bank dan kan er een koppeling gemaakt worden binnen het systeem. Dankzij de koppeling worden facturen die betaald zijn of betaald worden direct geregistreerd. Als het factuur nummer en het bedrag overeenkomt dan is het volledig waterdicht en kan het nergens fout gaan. De koppeling is ook zeer eenvoudig te maken.

Altijd en overal toegankelijk

Dit systeem hoeft niet geïnstalleerd te worden zoals de offline programma’s. Dankzij het online boekhouden is het altijd en overal toegankelijk. Voor je smartphone is er zelfs een speciale app. In de E-boekhouden app kun je altijd inzicht krijgen in de actuele cijfers van jouw bedrijf. Ook is het mogelijk om facturen in te scannen of andere informatie door te voeren.

Overige functies

Daarnaast kan er nog gebruik gemaakt worden van extra functies. Deze functies zullen niet voor ieder bedrijf nodig zijn. Daarom betaal je er alleen voor als je ook echt gebruik maakt van het systeem. Dit zijn de volgende modules:
• Facturatie
• Online ledenadministratie
• Urenregistratie

Tarieven e-boekhouden.nl

E-boekhouden.nl biedt een betaalbaar boekhoudpakket aan. Afhankelijk van jouw wensen wordt de prijs samengesteld. Het mooie is dat jij alleen betaald voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Hierdoor ontstaat er voor iedere gebruiker een eerlijke prijs. Bekijk de tarieven op de officiële website van deze aanbieder. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst 30 dagen gratis het systeem te proberen. Hier betaal jij helemaal niets voor, maar maak je wel gebruik van alle functionaliteiten. Na deze 30 dagen beslis jij of je een abonnement neemt. Bij een abonnement op het systeem ben jij er zeker van dat:

  • Je niet vast zit aan een jaar contract, het is gewoon maandelijks opzegbaar
  • Je support krijgt van de gratis helpdesk
  • Je gratis extra gebruikers aan jouw boekhouding kunt toevoegen

E-boekhouden ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

e-Bookhouden reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter