Home / Elke dag bij

Elke dag bij

Lees of plaats review
Lees of plaats review

De mening van Elke dag bij is duidelijk, boekhouden moet gemakkelijk gemaakt worden voor de ondernemer. Daarom is het online boekhoudsysteem speciaal voor de ondernemer ontwikkeld en niet voor de boekhouder zoals bij sommige pakketten. Probeer Elke dag bij 30 dagen gratis uit en beslis daarna of dit het systeem is waar jij mee verder wilt.

Naar website

Online boekhouden met Elke dag bij

Net als dat koffie met een druk op de knop klaar is, zo moet dat ook bij boekhouding kunnen. Aldus de ambitieuze ondernemers en grondleggers van elkedagbij.nl. Het bedrijf en de bijbehorBoekhoudsysteem elkedagbijende software is ontstaan uit de behoefte dat boekhouding eenvoudiger moet kunnen. Voorheen was het een tijdrovend en duur proces. Als ondernemer was je erg afhankelijk van je accountant of boekhouder. Dankzij het online boekhoudsysteem is dit niet meer het geval. Binnen het systeem zijn er verschillende functies waarmee jij sneller je boekhouding kunt verwerken en altijd een actueel inzicht in je cijfers hebt.

Administratie met elkedagbij

Er zijn verschillende (unieke) functies die een eenvoudige boekhouding mogelijk maken binnen het programma. We zullen nu een aantal functies van het boekhoudsysteem benoemen.

Factureren: Binnen het programma kunnen eenvoudig facturen aangemaakt worden. Deze kun je aanpassen naar de eigen huisstijl. Vervolgens kun je deze naar de klant sturen en wordt de factuur automatisch aan je boekhouding toegevoegd. Dankzij de koppeling met de bank worden betaalde of achterstallige facturen automatisch gemarkeerd. Bij een achterstallige betaling kan er automatisch een herinneringsmail worden verstuurd.
Creditfactuur: Het kan zijn dat je een bepaald bedrag moet terug betalen naar een klant. Binnen de software kan er eenvoudig een creditfactuur worden aangemaakt. Selecteer de factuur waar het om gaat en je kunt hier eenvoudig een creditfactuur aanmaken.
Periodieke facturen: Heb je klanten die maandelijks een vast product of dienst afnemen? Je kunt eenvoudig periodieke facturen instellen. Hierdoor hoef jij niet meer aan de facturen te denken en komen ze automatisch op de juiste plek op het juiste moment.
Incasso opdrachten: Ook is het mogelijk om incasso opdrachten te versturen. Hiermee voorkom je langdurig openstaande posten en krijg jij je geld op tijd binnen. Het is wel van belang dat hierover afspraken zijn gemaakt met zowel de klant als je huidige bank.
Offerte systeem: Maak offertes in de eigen huisstijl en verstuur deze eenvoudig naar de juiste klant. Gaat de klant akkoord met de offerte? Dan kun je eenvoudig de offerte omzetten naar een factuur. Dit is erg tijdbesparend voor iedere ondernemer.
Inscannen van bonnetjes: Als ondernemer krijg je altijd te maken met bonnetjes. Deze kun je makkelijk kwijt raken. Dankzij het inscan systeem van Elkedagbij.nl heb je hier geen last van. Maak met je smartphone een foto van het bonnetje en upload deze naar je online boekhouding.
Koppeling met de bank: Dankzij de koppeling met jouw Nederlandse bank worden verschillende processen geautomatiseerd. Betaalde facturen worden bijvoorbeeld verwerkt.
• Betalen vanuit het boekhoudsysteem: Als je een factuur binnen krijgt in het boekhoudsysteem kun je deze direct betalen.
• Nog veel meer, dit waren slechts een aantal voorbeelden van de vele opties die beschikbaar zijn.

Tarieven en prijs

Bij elkedagbij.nl heb jij de keuze uit twee verschillende pakketten. Deze twee verschillende pakketten zijn ook in verschillende prijsklasse. Er is een instap abonnement waarmee je slechts 37.50 per maand betaald en de eerste 60 dagen gratis krijgt. Het duurste pakket is 62.50 per maand en hierbij krijg jij ook 60 dagen gratis. Naast deze standaard pakketten zijn er nog verschillende betaalde modules die kunnen worden aangezet. Op deze manier betaal jij alleen voor de pakketten waar je daadwerkelijk gebruik van maakt. Extra betaalde modules die je kunt aanzetten zijn:
• Jaarrekening
• Aangifte inkomsten belasting
• Aangifte vennootschapsbelasting
• Loonadministratie
• Extra gebruikers toevoegen
• Koppeling met webshop
• Project administratie
Maak je geen gebruik van een van de modules? Dan betaal je hier niet voor!

Elke dag bij ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Elke dag bij reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter