Home / Exact

Exact

Exact-logoExact online is het bedrijf achter verschillende bedrijfssoftware. Een van deze software is een uitgebreid boekhoudsysteem. Met het boekhoudsysteem kan iedereen zijn of haar boekhouding online bijwerken. Er is hier geen vak of technische kennis voor nodig. Op deze pagina geven wij jou meer informatie over het bedrijf en de software.

Naar website

Over Exact online

Exact is absoluut een Nederlands succes verhaal te noemen. Wat 30 jaar geleden begon met een groepje van 6 studenten is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1500 mensen in dienst. Exact online is actief in 15 landen en weet daarom als geen ander hoe innovatie aanvoelt. In Nederland is het ook mogelijk om langs te komen op een van de vier vestigingen. De vestigingen staan in Zwolle, Eindhoven, Utrecht & Delft.
Exact biedt softwarepakketten aan voor ZZP’ers, ondernemers binnen het MKB, organisaties en stichtingen, maar ook voor enorme bedrijven. Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar, er zou altijd een oplossing zijn die aansluit bij jouw wensen. We zullen de functionaliteiten van de software pakketten nader toelichten.

Online boekhouden met Exact

Exact online boekhoudsysteemHet Exact online boekhoudsysteem geeft jou een actueel inzicht in de financiële cijfers van jouw bedrijf. Alle financiële cijfers worden geïntegreerd in een online pakket. Hierdoor is het altijd en overal in te zien en aan te passen.

Integreer jouw software

Via Exact kunnen er allerlei koppelingen gemaakt worden met bestaande software. Dit is natuurlijk enorm tijd besparend. Werk je met een webwinkel systeem? Koppel deze aan je online boekhouding waardoor het direct verwerkt wordt in jouw administratie.

Mobiel toegankelijk

Het systeem is eenvoudig te bereiken op je eigen smartphone. Ook kun je daardoor bijvoorbeeld bonnetjes inscannen en makkelijk verwerken in het boekhoudprogramma. Het is zelfs mogelijk om facturen te versturen vanuit de app.

Meer uit je accountant halen

Het is mogelijk om meer uit je accountant te halen dankzij Exact. Door je accountant of boekhouder online toegang te geven heeft hij altijd inzicht in je boekhouding. Hierdoor kan er up to date informatie uitgewisseld worden.

Kortom met dit programma heb jij je volledige boekhouding online. Het systeem is gemakkelijk in gebruik en werkt erg kosten besparend.

Uren & facturen

Met het “uren & facturen” systeem kun jij een urenregistratie eenvoudig bij houden en koppelen aan je boekhouding. Bij dit systeem kun jij gebruik maken van de volgende functies:
• Overal online uren schrijven: Eenvoudig bij te werken en in te boeken op je telefoon.
• Eenvoudig facturen aanmaken en versturen naar de klant.
• Inclusief crm systeem
• Voeg meerdere gebruikers en administraties toe binnen een systeem
• Eenvoudig online samenwerken met je accountant
• Koppel je bestaande bedrijfssoftware aan dit systeem

Projectmanagement

Een goed projectmanagement systeem zorgt er voor dat iedereen een beter inzicht krijgt in lopende projecten. Binnen het projectmanagement systeem van exact kunnen urenregistratie, facturatie, boekhouding en relatiebeheer geïntegreerd worden. In het kort zijn de voordelen als volgt:
• Verkoop plan, uitvoeren van projecten en factureer binnen een pakket
• Bescherm marges met scherpe offertes
• Schrijf kosten en uren direct uit
• Enorme inzicht in de capaciteit van een lopend of toekomstig project

Salarissysteem

Voor een bedrijf met personeel is het belangrijk dat de salarissen goed verlopen. Een salaris is de beloning voor het geleverde werk van het personeel. Je wilt dat dit vlekkenloos verloopt. Een goede salarisadministratie heeft hier een belangrijke rol in. Het syteem van exact is hier uitermate geschikt voor. Met het systeem maak je gebruik van de volgende voordelen:
• Snel en eenvoudig verwerken van salarissen
• Online inzicht in salarisstroken en jaar opgaves
• Up to date cao regels
• Integratie van administratie met verlof en verzuimregistratie

Starten met Exact

Als je besluit te starten met Exact is het aan te raden om eerst gebruik te maken van de gratis proef 30 dagen. In deze 30 dagen heb jij rustig de tijd om te beslissen of Exact het systeem is waarmee jij aan de slag wilt gaan. Kies een pakket die aansluit bij de wensen en de werkzaamheden van jouw onderneming.
Als je twijfelt welk pakket het beste bij jouw situatie past dan is het aan te raden om contact op te nemen met Exact. Doordat dit bedrijf al 30 jaar ervaring heeft in het vak kunnen zij als geen ander adviseren welk pakket geschikt is.

Exact ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Exact reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter