Home / Flexify

Flexify

Flexify
Lees of plaats review

Flexify biedt een oplossing aan ondernemers die online willen boekhouden. De software staat in de cloud waardoor je altijd en overal toegang tot je boekhouding hebt. Bij dit bedrijf is het zelfs mogelijk om 14 dagen gratis de software uit te proberen.

Naar website

Online boekhouden met Flexify.nl

Flexify bestaat al meer dan 2 jaar. Het is in 2014 opgericht door Roderick Looijs en zijn team. Het doel van het systeem is duidelijk. Een gemakkelijk boekhoudsysteem met een goede gebruikerservaring. Door de samenwerking met een aantal van de beste Register Belastingadviseurs van Nederland is het product verbeterd.

Met het systeem kun jij een totale boekhouding bijhouden. Of je nou een ZZP’er bent met enkele facturen of een ondernemer met een webwinkel met vele facturen. Het maakt niet uit, de boekhouding kun jij regelen via dit systeem.

 

 

Flexify boekhoudpakket

Met het totaal pakket van flexify ben jij niet afhankelijk van andere software of systemen. Je complete boekhouding kun je namelijk bijhouden binnen een systeem. Binnen het programma maak je gebruik van de volgende functionaliteiten:
• Heldere inzichten: Altijd toegang tot het overzichtelijke dashboard om je cijfers in te zien.
• Gratis extra gebruiker: Geef je boekhouder of belastingadviseur toegang tot je systeem.
• Nette factuur: Binnen het systeem facturen aanmaken en verzenden, het is mogelijk!
• Gratis online support: Het team van flexify helpt jou verder als je er niet uit komt.
• Een vaste prijs: Je betaald 17 euro per maand voor dit boekhoudpakket.
• Handleidingen: Kom je er niet uit? Voor ieder onderdeel van de software is een handleiding beschreven.

Hulp van een boekhouder

Doordat Flexify intensief samenwerkt met verschillende boekhouders is er een leuk voordeel voor jou als klant. Je kunt er namelijk voor kiezen dat een belastingadviseur jouw boekhouding nakijkt. Hiervoor zijn drie verschillende pakketten beschikbaar. Dit zijn wel extra kosten die boven op je abonnement kosten komen. Denk hierbij aan een adviesrapport of een controle van de jaarrekening.

Flexify ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Flexify reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter