Home / Informer

Informer

Lees of plaats review
Lees of plaats review

Informer is een bedrijf gespecialiseerd in boekhoudsoftware. Bij dit bedrijf kun je een pakket kiezen die aansluit bij jouw wensen op het gebied van boekhouding. Bepaal welke functionaliteiten jij nodig hebt om je administratie compleet te maken. Twijfel je? Maak dan gewoon gebruik van de 30 dagen gratis. Hiermee kun jij geheel vrijblijvend het programma testen. Na deze 30 dagen besluit jij of je er mee door gaat.

Naar website

Online boekhouden met Informer

Boekhoudsysteem-van-informerInformer is al sinds 1993 een vertrouwd adres voor boekhoudsoftware. Sinds 2014 biedt Informer online boekhouding aan. Dankzij de opkomst van het internet is het systeem stukken eenvoudiger en goedkoper geworden. Dit voordeel is direct te merken door de ondernemers die gebruik maken van het systeem.

De software

De software is altijd en overal toegankelijk. Dit wordt ook wel boekhouden in de cloud genoemd. Doordat het online toegankelijk is, is het eenvoudig in te zien en bij te werken. Met de software maak je gebruik van de volgende voordelen en functies:

Overal inzicht

Altijd en overal inzicht bij je boekhouding. Of je nou via je pc of via de app op je telefoon de boekhouding wilt bekijken en bijhouden, het is mogelijk. Er is zelfs een speciale functie waarmee jij een foto van je bonnetje kunt maken. Deze foto wordt direct in de administratie verwerkt.

Sneller online boekhouden

Verkoopfacturen kunnen door middel van een klik op de knop verstuurd worden. Dankzij het handige mailsysteem worden ze direct naar het juiste adres verstuurd. Dit slechts een van de voorbeelden waardoor je sneller boekhouden kunt.

Ontvang sneller geld

Dankzij de module van sneller geld betalen worden rekeningen makkelijker betaald. Met het handige overzicht van debiteuren heb je altijd overzicht van de facturen die nog betaald moeten worden. Het versturen van een herinnering gaat ook enorm eenvoudig.

Voorkomen van betalingsproblemen

Door altijd een inzicht te hebben van je financiële situatie voorkom je betalingsproblemen. De speciale “cashflowcheck” zorgt altijd voor een goed en betrouwbaar inzicht.

Makkelijke samenwerking

Samenwerken met je accountant of boekhouder ging nog nooit zo eenvoudig. Het is mogelijk om je boekhouder of accountant toegang te geven tot jouw account. Hiermee kunnen er altijd controles worden uitgevoerd.

Veiligheid

Het system wordt goed beveiligd waardoor je er zeker van bent dat je je gegevens binnen het bedrijf blijven. Ook hoef je niet bang te zijn dat je bonnetjes, facturen of andere gegevens kwijt raakt. Het wordt allemaal voor jou opgeslagen in de cloud.

CashFlowCheck

Altijd een actueel overzicht binnen je cashflow? De CashFlowCheck van informer maakt het mogelijk. Door middel van een overzichtelijk dashboard zie je altijd hoeveel geld er binnen komt en hoeveel er uit gaat. Daarnaast zie je ook waaraan het is uitgegeven. Het is het strategische hulpCashflow-checkmiddel die jou cashflow meetbaar maakt. De cashflowcheck kan gecombineerd worden met andere tools om efficiënter te werk kunnen gaan. Een voorbeeld hiervan is de sneller betaald functie. Dring het aantal achterstallige facturen terug met deze handige optie.

Sneller betaald

Sneller-betaald-informerDe optie van sneller betaald is de manier om openstaande posten overzichtelijk te houden. Binnen 5 stappen kunnen snellere betalingen gerealiseerd worden.
1. Verstuur je factuur via Informer met een iDeal koppeling. Dankzij deze iDeal koppeling is het voor de klant stukken makkelijker om te betalen.
2. Factuur nog niet betaald? In het systeem kun je instellen dat er een automatische herinnering naar de klant wordt verstuurd. Zo hoef je hier zelf niet handmatig achteraan te gaan.
3. Na een week de betaling nog niet binnen? Je krijgt een herinnering en een advies om direct een aanmaning te sturen. Met een klik op de knop wordt er een nieuwe mail verstuurd.
4. Na twee weken een betaling nog niet binnen? Je krijgt nu het advies om stappen te ondernemen. Dit kan het inschakelen van een incasso zijn.
5. Mocht er nog steeds niet betaald zijn dan kun je een incasso traject starten. Het incasso traject verloopt via de Payt incasso service.

Bank Time Line

Bank-Time-LineDe bankmutaties verwerken is voor veel ondernemers lastig en tijdrovend werk. Als ondernemer wil je hier het liefst zo min mogelijk tijd aan besteden. Dankzij de Bank Time Line van Informer wordt het stukken eenvoudiger. Na het uploaden van de bankmutaties zie je op een grafische tijdlijn de inkomende geldstromen en de uitgaande geldstromen. Hierdoor hoef jij alleen nog een controle uit te voeren.

Scan en herken

Scan-en-herkenDe scan en herken functie is een zeer handige functie binnen het boekhoudsysteem. Heb je een bonnetje of een factuur op papier ontvangen? Maak er een foto van en upload hem binnen enkele seconde naar het systeem. Deze wordt automatisch ingeboekt. Hierdoor hoef jij niet meer je papieren op een plek te bewaren, maar wordt alle informatie in de cloud opgeslagen.

Voor wie is het geschikt?

Het boekhoudsysteem van informer is geschikt voor verschillende doelgroepen. Voor iedere doelgroep wordt er een pakket op maat aangeboden. Het grote voordeel is dat het pakket eenvoudig kan mee groeien met jouw bedrijf. Ben je aan een groter en uitgebreider systeem toe? Dan kan er eenvoudig een upgrade worden uitgevoerd.
De systemen zijn geschikt voor:
• Startende ondernemers
• ZZP’ers
• Stichtingen en organisaties
• MKB’ers
• Accountants en boekhouders

Informer ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Informer reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter