Home / KPG7

KPG7

KPG7
Lees of plaats review

KPG7 is naar eigen zeggen een boekhoudsysteem geschikt voor de kleine ondernemer. Met de software die wordt aangeboden is het mogelijk om online je boekhouding bij te houden. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot de actuele cijfers van de boekhouding. Bij dit bedrijf is het ook mogelijk om 30 dagen de software gratis uit te proberen.

Naar website

Online boekhouden met KPG7

KPG7 is het online boekhoudsysteem van Atinoz. Atinoz is een jonge onderneming die inspeelt op kansen op het internet en gelijkwaardige gebieden. Ze bedenken, ontwikkelen en bouwen verschillende concepten. Een van deze concepten is dus het boekhoudpakket geworden voor de kleine ondernemer. De software is geschikt om een complete boekhouding bij te houden. We zullen nu de functionaliteiten van het systeem bespreken.

Boekhoudprogramma KPG7

De software is zo ontwikkeld dat jij alles wat gerelateerd is aan boekhouding kunt regelen in het systeem. Zo is het mogelijk om facturen op te stellen in de eigen huisstijl. Er kan gekozen worden uit verschillende sjablonen. Als jij de factuur hebt opgesteld kan deze naar de klant toe. De factuur wordt daarmee ook automatisch in de boekhouding verwerkt. Vele cijfers en statistieken worden automatisch opgemaakt. Hierdoor heb jij een goed inzicht in de cijfers van jouw bedrijf. Maar dat is niet alles er zijn ook nog een aantal extra functies te gebruiken.

Binnen KPG7 is het mogelijk om meerdere ondernemingen onder te brengen onder een administratie account. Binnen het dashboard kun je eenvoudig een nieuwe administratie toevoegen. Deze kan gebruikt worden voor een onderneming.

Een andere optie die wordt aangeboden is het projectbeheer. Zo kun je speciale projecten aan maken en hier facturen en uren aan koppelen.

Veel ondernemers hebben te maken met een voorraad. Maar hoe hou je hier een duidelijk overzicht over? Het voorraadbeheer systeem van KPG7 heeft hier een goede bijdrage aan. Binnen de voorraadbeheer kun je ook de kostprijs en andere kosten die gerelateerd zijn aan de producten verwerken.

Prijs en tarieven

De prijs voor het boekhoudpakket is erg voordelig. Ook hoef je je geen zorgen te maken om een langlopend contract. Je kunt al een pakket nemen voor minder dan 10 euro per maand. Dit pakket is ook nog eens maandelijks opzegbaar. De voorwaarden zijn dus zeer gunstig. Ook kun jij de eerste 30 dagen gratis het pakket uit proberen. Na deze 30 dagen beslis jij pas of je verder wilt of toch voor een ander systeem kiest.

KPG7 ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

KPG7 reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter