Home / Moneymonk

Moneymonk

Lees of plaats review
Lees of plaats review

MoneyMonk biedt een totaal oplossing voor jouw administratie aan. Met het handige software systeem kun jij altijd en overal bij je boekhouding. Het pakket is samengesteld vanuit de ondernemer, hierdoor is het voor jou enorm makkelijk te gebruiken. Inmiddels maken al meer dan 5000 ZZP’ers en vele ondernemers gebruik van het systeem. Vraag vandaag nog de 30 dagen gratis proef aan en kom er achter of dit het systeem is waar jij naar opzoek bent.

Naar website

Boekhouden met MoneyMonk

Moneymonk-dashboardMoneyMonk is een relatief jong bedrijf in de markt van online boekhoudpakketten. Sinds 2012 is het actief, maar vanaf dat moment is het ook enorm gegroeid. Inmiddels zijn al duizenden Nederlandse ondernemers klant bij Moneymonk.nl. MoneyMonk richt zich met name op ZZP’ers, freelancers en startende ondernemers. Er wordt een totaal pakket aangeboden waarmee jij je complete administratie kunt bijhouden. Het systeem zorgt voor een flinke tijdbesparing dankzij de vele automatiseringen die gemaakt kunnen worden. Ook heb jij altijd een actueel overzicht van de financiële situatie van jouw bedrijf.
Het systeem is eenvoudig in gebruik en spreekt eigenlijk voor zich. Als je er niet uit komt kun je een van de vele instructie video’s bekijken. In deze video wordt uitgelegd hoe de functies van het programma te gebruiken zijn. Ook staat de helpdesk van Money Monk klaar om jou te helpen.

Up to date inzicht in financiën

In het dashboard is precies terug te zien hoeveel geld jij betaald hebt en hoeveel er binnen is gekomen. Ook zie je in een oogopslag wat er nog betaald moet worden door jou en door klanten. Door de actuele cijfers weet je altijd waar je aan toe bent en kun je je onderneming bijsturen waar nodig is.

Foutloos en snel factureren

Met het handige factuur systeem kun jij eenvoudig facturen aanmaken en versturen naar de klant. Je hoeft geen extra programma of mailsysteem te gebruiken om de factuur bij de klant te krijgen. Ook het versturen van een herinnering kan met een klik op de knop. De facturen kunnen aangemaakt worden in de eigen huisstijl. Ook kan er gebruik worden gemaakt van verschillende sjablonen.

Uren bijhouden en factureren

Het bijhouden van uren ging nog nooit zo makkelijk. Binnen het syteem kun je dit allemaal registreren. Naar aanleiding van deze gewerkte uren kun je een eenvoudige factuur maken en deze direct versturen. Je kunt je wel voorstellen dat dit enorm veel tijd bespaard.

Ritten integreren in de administratie

Het bijhouden van gemaakte ritten is niet het leukste werk. Toch is dit erg belangrijk voor de belasting en je eigen administratie. Binnen het systeem is de registratie van ritten inbegrepen. Zo houd je eenvoudig de gemaakte ritten bij.

Kant en klare btw aangifte

Door altijd je facturen te verwerken in het boekhoudsysteem heb jij aan het einde van de maand een kant en klare btw aangifte. Voer een controle uit of je geen factuur vergeten bent en de btw aangifte is klaar. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Prijs van MoneyMonk

De prijs van MoneyMonk is een van de voordelen van het systeem. Het is namelijk enorm goedkoop waardoor het voor iedere ondernemer toegankelijk is. Je kunt als eerst gebruik maken van de 30 dagen gratis proefperiode. Na deze periode kun jij zes maanden boekhouden voor slechts 15 euro per maand. Na deze zes maand betaal je 20 euro voor het totale boekhoudpakket. Al met al is het dus een zeer compleet pakket voor een goede en eerlijke prijs.

Moneymonk ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Moneymonk reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter