Home / Offective boekhoudprogramma

Offective boekhoudprogramma

Offective
Lees of plaats review

Om je als ondernemer op weg te helpen bij het voeren van je administratie, zijn er verschillende boekhoudprogramma’s beschikbaar. Deze bieden services aan die online of offline te gebruiken zijn. Een van deze programma’s is Offective. Wat is Offective en wat is het verschil tussen Offective en andere boekhoudprogramma’s?

Naar website

Online boekhoudprogramma van Offective

Het boekhoudprogramma van Offective is een zogenaamd online programma. Dit betekent dat je overal en op alle computers toegang hebt tot je administratie. Dat is erg gemakkelijk. Je informatie wordt veilig opgeslagen in de Cloud. Daarnaast is het niet nodig om software te installeren. Wanneer je inlogt met je gegevens kun je direct beginnen met het bijwerken van je administratie. Volgens de wet ben je verplicht om 7 jaar lang je gegevens te bewaren. Ook hier hoef je niet naar om te kijken bij een online boekhoudsysteem als Offective. Alles wordt voor je opgeslagen in de Cloud en je hebt dus automatisch een back-up.

Modulekeuze

Iets dat Offective onderscheidt van andere boekhoudprogramma’s, is dat je bij dit programma je eigen modules kunt samenstellen. Deze zijn gericht op de verschillende functies waarvoor je binnen je bedrijf een aparte administratie bijhoudt. Het is dus heel gemakkelijk om te beslissen welke modules je nodig hebt. Ze zijn opgesplitst in modules voor management en modules voor medewerkers. Zo zijn er, naast standaardmodules voor bijvoorbeeld boekhouden en facturatie, modules beschikbaar voor verkoopadministratie, projectadministratie, relatiebeheer, personeelsadministratie en urenregistratie. Wanneer je kiest voor het managementpakket, krijg je er automatisch het medewerkerspakket bij. Het fijne is dat op de website vanzelf wordt aangegeven wanneer je bij een module die je kiest standaard een andere module nodig hebt. Deze wordt dan automatisch ook gekozen. Zo hoef je er niet bang voor te zijn dat je achteraf voor de onaangename verrassing komt te staan dat je een onderdeel niet hebt dat je wel nodig hebt. Vergeleken met andere boekhoudprogramma’s, die veelal vooraf samengestelde pakketten aanbieden, geeft dit meer keuzevrijheid. Daarnaast is de communicatie over de inhoud van de pakketten beknopt en duidelijk. Anderen gooien vaak met moeilijke termen waar je toch al niet veel verstand van hebt. Zo is het voor jezelf moeilijk te bepalen wat je wel en niet nodig hebt.

Andere voordelen van Offective

Naast het kiezen van de modules, krijg je bij dit boekhoudprogramma een vast contactpersoon toegewezen. Dat biedt zekerheid en consistentie. Daarnaast onderscheidt Offective zich door de lage prijs. De goedkoopste module is al verkrijgbaar voor €2,40 en de module die de meeste bedrijven kiezen, namelijk boekhouden, is er al voor €7,20. Met het pakket voor facturatie ben je als ZZP’er of kleine onderneming helemaal compleet en al klaar voor €16,80. Offective geeft dan ook een laagste prijsgarantie voor vergelijkbare alternatieven.

Offective ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Offective reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter