Home / Overstapservice

Overstapservice

Ontevreden over je huidige boekhoudoplossing? Overstappen naar een nieuwe oplossing kan voor jou het antwoord zijn. Veel ondernemers zien hier tegen op van uit de angst dat het tijdrovend en veel gedoe is. Met onze overstapservice begeleiden wij jou naar een nieuwe boekhoudoplossing. Laat je gegevens achter zodat er contact opgenomen kan worden.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Huidige boekhoudpakket

Reden voor overstappen

Wensen voor nieuw boekhoudpakket

Binnen enkele uren kreeg ik een reactie op mijn aanvraag. Dankzij boekhoudenprogramma.net ben ik overgestapt naar een boekhoudpakket dat wél aan mijn eisen voldoet. Het heeft me een hoop gedoe bespaardJeroen (29)

Ik was nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden voor mijn online boekhouding dus vroeg ik een second opinion aan. Dankzij de second opinion weet ik dat ik gebruik maak van het juiste pakketMiranda (46) 

Heb jij gebruik gemaakt van onze overstapservice? Dan kun je jouw recensie mailen naar info@boekhoudenprogramma.net. We stellen een recensie zeer op prijs!

Kan het hele jaar worden overgestapt?

Het is het meest eenvoudig om in een nieuw boekjaar over te stappen, maar het is ook zeker mogelijk om halverwege het jaar over te stappen.