Home / Snelstart

Snelstart

Snelstart
Lees of plaats review

Snelstart biedt een boekhoudprogramma aan dat altijd en overal toegankelijk is. Met de software kun jij de complete administratie van je bedrijf bijhouden. Inmiddels maken er al meer dan 50.000 ondernemers gebruik van de software. Benieuwd of het iets voor jou is? Probeer het dan gratis uit! Na deze 30 dagen kun jij beslissen of je besluit om een abonnement te nemen of toch kiest voor een alternatief.

Naar website

Boekhoudsoftware Snelstart.nl

Het bedrijf achter Snelstart bestaat al sinds 1964. Je vraagt je vast af hoe het kan dat een bedrijf die boekhoudsoftware maakt toen al bestond! Computers werden toen nog niet gebruikt. Dat klopt, maar het bedrijf achter Snelstart kwam op een punt dat ze een boekhoudsoftware ontwikkelde om de eigen boekhouding eenvoudiger te maken. Inmiddels is het pakket dat uitsluitend voor eigen gebruik was uitgegroeid tot een totaalpakket die gebruikt wordt door meer dan 50 000 ondernemers. Inmiddels is de directie in handen van de zonen van de oprichter en is het bedrijf gespecialiseerd in boekhoudsoftware.

De gedachte achter de software is eenvoudig. Boekhouden is in Nederland verplicht, maar het kan wel stukken eenvoudiger. De juiste software heeft hier een grote bijdrage aan. Snelstart hoopt jou hier van te kunnen voorzien. We zullen nu de software van dit bedrijf bepreken.

Over de software

Of je nou een ZZP’er bent of een ondernemer binnen het midden en klein bedrijf, Snelstart heeft de geschikte software voor jou. Binnen het systeem worden er verschillende processen geautomatiseerd. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het ondernemen. Binnen het pakket maak je gebruik van de volgende functies:

• Online boekhouding: Altijd en overal kun je boekhouden doordat het online toegankelijk is.
• Slimme koppeling met KVK: Klantgegevens worden automatisch geïmporteerd uit het systeem van de KVK.
• Btw aangifte: De berekeningen voor de btw aangifte worden automatisch gedaan. Je hoeft het alleen nog door te geven aan de belastingdienst.
• Voorraadbeheer: Houdt altijd overzicht in het beheer van je voorraad.
• Nog veel meer mogelijkheden

Bekijk voor het totale overzicht de website van dit bedrijf. De software is geschikt om een complete boekhouding bij te houden. Er is dus geen andere software nodig.

Snelstart ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Snelstart reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter