Home / Sportlink

Sportlink

Sport-link
Lees of plaats review

Boekhouden is een belangrijk onderdeel van alle uitgiften en inkomsten. Maar het bijhouden van een boekhouding kan veel tijd kosten. Daarnaast is het handig als andere mensen, in geval van ziekte of vakantie, de boekhouding zonder enig uitzoekwerk over kunnen nemen. Ook voor de jaarlijkse aangifte is het efficiënt als er gebruik wordt gemaakt van een gebruikersvriendelijke vorm van boekhouden.

Met name sportverenigingen hebben te maken met een vorm van boekhouden waar veelal verschillende mensen de boekhouding doen. Er is natuurlijk een penningmeester maar ook die functie wil nogal eens wisselen. Om die reden is het boekhoudprogramma van Sportlink, Club.boekhouding, de ideale wijze om voor de sportvereniging de boekhouding bij te houden.

Naar website

Online boekhouden met Sportlink

Sportverenigingen hebben doorgaans veel leden en fans. Vooral de leden hebben te maken met een contributie, meestal op maandbasis. Het bijhouden van al die contributies vergt een uiterst nauwkeurige vorm van boekhouden. Naast het innen van contributies zijn er voor sportverenigingen ook uitgaven. Denk aan de huur van verschillende accommodaties voor trainingen en wedstrijden. Maar ook het aankopen van materialen is een uitgave post. Al deze zaken kunnen eenvoudig worden bijgehouden met Club.boekhouding van Sportlink

Overzichtelijk en makkelijk over te dragen

Het boekhoud programma Club.boekhouding van Sportlink is eenvoudig in gebruik. Alle ingevoerde gegevens zoals, contributies, donaties en inkomsten uit bijvoorbeeld verkoop in de kantine, kunnen overzichtelijk per categorie worden gerangschikt. De penningmeester is in de meeste gevallen degene die deze inkomsten en uitkomsten-stroom in de gaten houdt. Maar als hij even afwezig is, of er wordt een andere penningmeester aangesteld, dan is het reuze handig als die zonder enige problemen de boekhouding kan overnemen. Naast de meest gangbare financiële gegevens kan je met Club.boekhouding ook journaalposten aanmaken en met een paar klikken een helder balansoverzicht tevoorschijn halen.

Altijd de boekhouding beschikbaar met de cloud

Thuis in een hoekje of in de accommodatie van de sportvereniging de boekhouding bijhouden is iets van het verleden. Club.boekhouding van Sportlink maakt namelijk gebruik van de mogelijkheid om alle gegevens op te slaan in `de cloud’. Met deze moderne wijze van gegevens en documentatie beheer kan je overal waar een wifi verbinding is de boekhouding doen. Zo kan je als penningmeester de boekhouding doen in het weekend, buiten op het veld, terwijl de sporters zich in het zweet werken. Of je bent op vakantie en wil tussendoor even de boekhouding checken en bijwerken. Met Club.boekhouding heb je altijd en overal de boekhouding binnen één muisklik tot je beschikking.

Efficiënt voor de belastingaangifte

Club.boekhouding van Sportlink is speciaal ontworpen voor sportverenigingen. Zo kunnen op een overzichtelijke wijze grootboekschema’s worden gemaakt en zijn de boekjaren flexibel in te richten. Alle ingevoerde data is direct gekoppeld aan de verschillende mappen waardoor aan het eind van het boekjaar alle benodigde informatie in één overzicht te vinden is zodat de belastingaangifte een fluitje van een cent zal zijn.

 Sportlink ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Sportlink reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter