Home / Thinq

Thinq

thinq-logo
Lees of plaats review

Minder tijd besteden aan de boekhouding. Wie wilt dat nou niet? Het boekhoudpakket van Thinq is hier geschikt voor. Thinq’s motto is niet voor niets “Slimme ondernemers boekhouden niet”. Met Thinq kun je je complete administratie online automatiseren. Bij dit bedrijf krijg jij de kans om het 30 dagen volledig gratis uit te proberen.

Naar website

Over Thinq

Boekhouden-met-ThinqDe online boekhouder Thinq bestaat al sinds 2013. Administratie voor ondernemers moest slimmer, efficiënter en transparanter gemaakt worden. Dat was de overtuiging van het bedrijf. Dankzij de software kun jij met een minimale tijdbesteding de boekhouding voltooien. Het team van Thinq is uitgegroeid tot maar liefst 25 medewerkers die het mogelijk maken dat de boekhouding soepel verloopt.

Het team van dit bedrijf is overtuigd van het systeem en de diensten die worden aangeboden. Dat blijkt wel uit de drie belofte die dit bedrijf naar de klant toe maakt. De drie beloftes zijn als volgt:
• Een zorgeloze administratie, jij kunt je richten op het ondernemen
• Meer inzicht en grip op de zaak dankzij het handige dashboard
• Een uitstekende service, de helpdesk staat altijd voor je klaar en is via verschillende kanalen te bereiken

Boekhoudpakketten Thinq

Als ZZP’er heb jij baat bij andere functionaliteiten binnen de boekhouding dan een ondernemer binnen het MKB. Hier is rekening mee gehouden binnen de verschillende pakketten. Op deze manier betaal jij alleen voor de functies die je daadwerkelijk gebruikt binnen je onderneming. Thinq maakt onderscheid tussen de volgende doelgroepen:
• ZZP
• Eenmanszaak
• VOF
• BV

Per doelgroep kan er een keuze gemaakt worden uit pakketten van drie verschillende groottes. Dit zijn de Thinq start, Thinq Plus en Thinq Premium. Op de website zie je eenvoudig wat de verschillen zijn tussen deze pakketten. Beslis welk pakket het beste aansluit bij jouw onderneming. Uiteraard heeft ieder pakket een eigen prijsklasse. Voor welk pakket je ook kiest, je kunt altijd eerst een maand op proef nemen. Pas als het je echt bevalt hoef jij te betalen, deze keuze maak je na 30 dagen pas.

Een aantal functies

Binnen het boekhoudsysteem kan er gebruik gemaakt worden van verschillende tijdbesparende functies. Afhankelijk van welk pakket je kiest zijn de functies te gebruiken. We zullen een aantal van deze functies benoemen.

Bonnetjes inscannen
Bonnetjes bewaren is verleden tijd. Je kunt eenvoudig een foto maken van een bonnetje en deze direct inscannen in het systeem. Dit bespaard jou een hoop gedoe en geeft je een actueel inzicht.
Automatische bankkoppeling

Dankzij de slimme koppeling aan jouw Nederlandse bank wordt er een flinke automatisering slag gemaakt. Binnen enkele minute kun jij je bank koppelen aan de boekhouding. Hierdoor worden bankmutaties volledig automatisch bijgewerkt.

Binnen 48 uur inzicht in je cijfers

Binnen het overzichtelijke dashboard heb jij altijd binnen 48 uur inzicht in je cijfers. Hierdoor kun jij altijd beslissingen baseren op de meest actuele cijfers binnen je bedrijf.

Voor meer functies binnen de pakketten verwijzen wij jou graag door naar de officiële website. Hier zie je exact welke functies je krijgt per pakket en wat het jou oplevert.

Thinq overstapservice

Ben je niet tevreden over je huidige boekhoudoplossing? Maak je geen zorgen dankzij de speciale overstapservice van Thinq wordt het wel heel eenvoudig. Je krijgt namelijk persoonlijke begeleiding bij de overstap naar Thinq.nl.

Of je nou wilt overstappen van een accountant of van een concurrerend software systeem, het maakt niet uit. Je kunt je aanmelden via het aanmeld formulier, er zou vervolgens een medewerker contact met je opnemen. Deze zou jou zo goed mogelijk begeleiden bij het traject. Ook maakt het niet uit welk moment van het jaar het is. Veel mensen denken dat je pas kunt overstappen in een nieuw boekjaar. Dat is niet waar, je kunt elk gewenst moment overstappen.

Thinq ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Thinq reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter