Home / Unit4 Multivers

Unit4 Multivers

Opzoek naar een online boekhoudprogramma? Wellicht is Unit4 multivers de oplossing waar jij naar opzoek bent. Met het programma kun jij zelf je boekhouding volledig online bijhouden. Op deze pagina geven wij jou meer informatie over dit bedrijf en de software.

Lees of plaats review
Lees of plaats review

Naar website

Online boekhouden met Unit4 multivers

Als ondernemer ben je verplicht om je administratie bij te houden. Een solide administratie voeren is echter niet zo eenvoudig. Natuurlijk kun je een boekhouder inhuren, maar dit kost je veel geld. Daarnaast is het niet fijn om op anderen te moeten vertrouwen als het om je financiën en andere administratie gaat. Wil je graag zelf je administratie bijhouden, maar heb je er niet zoveel verstand van en wil je hier niet te veel tijd aan kwijt zijn? Dan kan een boekhoudprogramma helpen. Hier wordt het boekhoudprogramma van Unit4 Multivers onder de loep genomen.

Boekhoudprogramma van Unit4 Multivers

Met een boekhoudprogramma kun je alle zaken waar je mee te maken hebt en waar je een overzicht van moet hebben bijhouden. Unit4 Multivers biedt hiervoor verschillende opties, van een klein boekhouden tot grote, ingewikkelde administraties. Zo is er voor ZZP’ers en andere kleine bedrijven die geen ingewikkelde administratie hoeven te voeren een Xtra Small pakket. Dit pakket is afgestemd op die zaken die een klein bedrijf met een eenvoudige administratie nodig heeft. Omdat er niet veel geldstromen zijn binnen een dergelijk bedrijf, en het bedrijf daarnaast niet veel klanten heeft, zijn enkele opties al voldoende. Dit pakket bevat dus ook alleen software voor facturering en vaste orders en software voor overzichten van verkoop, aanmaningen, bank en btw. Het grootste softwarepakket, Xtra Large, is geschikt voor grote bedrijven met ingewikkelde geldstromen en klantenbestanden en veel aanbod, waarbij kortingen en abonnementen bijvoorbeeld van toepassing zijn. In dit pakket is bijvoorbeeld ook software beschikbaar voor voorraadbeheer, buitenlandse administraties, incasso, document management, offertes, urenregistratie, abonnementen, et cetera. Zoals je ziet bevatten de uitgebreidere pakketten alle registraties die je je maar kunt bedenken.

Hoe maakt Unit4 Multivers het boekhouden gemakkelijk?

Dit boekhoudpakket maakt het mogelijk om je eigen boekhouding te voeren, doordat het inspeelt op eenvoudige weergave en het je de juiste weg wijst terwijl je gegevens invoert. Het programma leert vanuit zichzelf op basis van vorige ingaven en het stelt daarnaast zelf verbeterpunten voor. Verder is het programma zo vormgegeven, dat lijkt het op Microsoft Office, een programma waar bijna iedereen mee gewend is te werken. Ook zijn er helpfuncties en instructiefilmpjes beschikbaar. Door al deze opties is Unit4 Multivers erop gericht het voeren van een administratie gemakkelijk te maken, zodat ook mensen met weinig verstand van boekhouden hun eigen administratie kunnen bijhouden.

Unit4 Multivers biedt keuze en een goede prijs

Unit4 Multivers biedt zowel online als offline boekhoudsystemen aan. Je kunt dus zelf kiezen wat je voorkeur heeft. Via de website van dit bedrijf is informatie te vinden over de verschillen tussen online en offline boekhoudsystemen, zodat je kunt beslissen welk systeem je zelf het fijnste vindt om te gebruiken. Naast de keuze tussen online en offline, kun je het pakket kiezen dat het beste bij je past. Unit4Multivers is er niet alleen voor ZZP’ers en andere kleine ondernemingen, maar ook voor het MKB met een meer ingewikkelde boekhouding. De verschillende pakketten bieden allemaal hetzelfde: een boekhoudsysteem dat het voeren van de administratie gemakkelijk maakt tegen een goede prijs.

Unit4 multivers ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Unit4 multivers reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter