Home / Urenregistratie software

Urenregistratie software

Er zijn enorm veel urenregistratie software beschikbaar. Hoe vind jij nu het systeem dat bij jouw situatie past? Urenregistratie programma’s vergelijken biedt de oplossing. Op deze pagina hebben wij een overzicht geplaatst van alle beschikbare oplossingen.

Tabel

Waarom een urenregistratie systeem

Het gebruik van een urenregistratie systeem kan enorm veel tijd besparen. Het is niet meer nodig om in een agenda of in een Excel sheet de tijd bij te houden. Via een online systeem kun je alle informative eenvoudig opslaan, maar ook duidelijk terug vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de tijden voor een bepaalde klant te segmenteren. Hierdoor is het mogelijk om er makkelijk een factuur voor te maken. Er zijn zelfs systeem die deze optie automatisch aanbieden.

Een goed programma om de uren bij te houden is ook erg goedkoop. Je kunt al een programma voor enkele euro’s per maand aanschaffen. Als je dit tegen over de tijd winst zet is het natuurlijk een fractie. Het is ook vaak mogelijk om de urenregistratie te koppelen aan een boekhoudprogramma.

Visma

Visma eAccounting urenregistratie

Yoobi

Exact

Exact uren

DK standaard

Watch alleen uren

Timi

Nanda

Plotter Urenregistratie

Bizzcounter

Urenregistratie altijd toegankelijk

De systemen zijn allemaal gehost in een cloud. Hierdoor zijn ze zodra je een internet verbinding hebt toegankelijk. De meeste bedrijven hebben ook een speciale app ontwikkeld. Hierdoor kun je in slechts enkele seconde de uren registreren op je smartphone. Ook kun je zo als je onderweg bent een timer aanzetten zodat de tijd gemeten wordt. Er zijn enorm veel processen die geautomatiseerd worden dankzij de uren apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *