Home / Yuki

Yuki

Yuki
Lees of plaats review

Opzoek naar een online boekhoudprogramma waarmee jij je complete administratie mee kunt bijhouden? Wellicht is de software van Yuki.nl het systeem waar jij naar opzoek bent. Op deze pagina zullen wij jou meer informatie geven over het boekhoudsysteem. Ook kun je reviews lezen of zelf een review achterlaten waarin jij je ervaringen beschrijft. Direct aan de slag met Yuki? Maak dan gebruik van de 30 dagen gratis proefperiode.

Naar website

Boekhouden met Yuki

De oprichters van Yuki hebben een missie. De missie van het bedrijf is om de samenwerking tussen een accountant en de ondernemer te versterken. De oplossing hiervoor is de geschikte software te gebruiken die voor een verbinding van de ondernemer en accountant zorgt.

Herken jij je als ondernemer in het volgende:
• Je besteed je boekhouding liever volledig uit.
• Je zit niet te wachten op jaarrekeningen, maar wel op een actueel inzicht.
• Je wilt altijd en overal toegang tot je bedrijf door middel van je smartphone.

Herken jij je als accountant in het volgende:
• Je wilt je klanten niet maanden lang laten wachten, maar ze voorzien van actuele cijfers.
• Je wilt online samenwerken met je klanten.
• Je wilt snel kunnen inspelen op ontwikkelingen.

Als jij je als ondernemer of accountant herkent in de boven genoemde punten, dan is de kans groot dat het systeem van Yuki aan jouw wensen voldoet. We zullen nu het systeem nader toelichten.

Boekhoudprogramma van Yuki

Boekhoudprogramma’s waren jarenlang het zelfde. Dat moest absoluut anders, aldus de makers van het systeem. Het enige wat jij hebt om je boekhouding bij te houden is een scanner, smartphone, email of Dropbox. Door een van deze systemen te gebruiken kun je ieder moment van de dag je bestanden aanleveren bij het programma.

Je kunt enorm veel tijd besparen door het document herkenning systeem. Door slechts een factuur te uploaden zou deze herkend en verwerkt worden. Dankzij de beschikbare technieken wordt het op de juiste manier geïnterpreteerd en verwerkt.

Soms kan het voorkomen dat de techniek nog niet ver genoeg is. Een factuur kan bijvoorbeeld niet herkent worden. Dan wordt deze doorgestuurd naar een van de medewerkers van Yuki. Dit is een vast contactpersoon die er voor zorgt dat de gegevens op de juiste manier verwerkt worden binnen jouw administratie.

Als jij je documenten hebt aangeleverd, wordt alles binnen 24 uur verwerkt. Dit zorgt er voordat jij altijd een actueel inzicht in de cijfers hebt. Zo weet jij hoe je onderneming er per dag voor staat en hoe je dit kunt verbeteren. Door actuele cijfers kun je betere beslissingen maken en sneller handelen.

Heb je momenteel je boekhouding via een ander programma verlopen? Of heb je een vaste boekhouder die dit voor je regelt? Maak je geen zorgen. Yuki heeft een overstapservice in het leven geroepen. Deze zorgt er voor dat jij eenvoudig en snel van start kunt gaan met een nieuw systeem. Daarnaast krijg jij ook uitleg over hoe je met de software dient om te gaan.

Yuki ervaringen

Benieuwd naar wat andere ondernemers van dit boekhoudprogramma vinden? Op deze pagina vind jij een aantal reviews van gebruikers die jou al voor waren. Lees de reviews om je te helpen bij het maken van een keuze. Maak jij binnen je onderneming gebruik van dit systeem?

Help dan andere ondernemers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Beoordeel op het gebruikersgemak, prijs, service en benoem de voor en nadelen van dit systeem.

Yuki reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter